Zorggroep Tellus als werkgever
Een prettige en afwisselende werkomgeving
Bij Zorggroep Tellus draait het om onze cliënten, maar ook onze medewerkers en vrijwilligers zijn goud waard. Wij bieden onze medewerkers en vrijwilligers een prettige en afwisselende werkomgeving. Daarnaast krijg je bij Zorggroep Tellus volop kansen jouw talenten te ontwikkelen.
Haal het beste uit jezelf
Wij vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Dat kan alleen door ontwikkeling. Ook Zorggroep Tellus is daarbij gebaat. Daarom maken wij dit graag mogelijk. Wij zoeken hierbij naar de juiste balans tussen de doelstellingen van Zorggroep Tellus en jouw persoonlijke ambities. Op basis hiervan investeert Tellus in individuele ontwikkeling en geeft jou de ruimte om, waar mogelijk, door te groeien. Als medewerker heb jij je eigen ontwikkeling in handen, eigen regie vinden wij daarom erg belangrijk. Jij hebt de touwtjes in handen! Wij bieden een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen, hierdoor houden we het niveau van zorg hoog en kan jij goed je werk doen!

Tellus wil ervoor zorgen dat haar medewerkers blijvend gezond, veilig en prettig kunnen werken. Want werken in de zorg doe je met je hart en ziel, maar natuurlijk ook met het lichaam! We vinden het belangrijk dat jij verstandig omgaat met de belasting en risico’s in je werk. Iedereen vindt het belangrijk om in een plezierige en gezonde omgeving te kunnen werken. Wij bieden je goede arbeidsomstandigheden en persoonlijke aandacht. Dit helpt verzuim te voorkomen. Als je gezond bent en naar tevredenheid kunt functioneren, kun je ook beter zorgen voor onze cliënten. Een win-win situatie dus!

Wil jij meer weten over onze CAO? Ga dan naar de pagina 'Arbeidsovereenkomst'.
Contact
Voor informatie en vragen kunt u altijd bellen, mailen of langskomen op één van onze locaties.
Het algemene e-mailadres van Zorggroep Tellus is info@zorggroeptellus.nl
Locatie De Lichtboei
IJsselmeerstraat 2
1784 MA Den Helder
T (0223) 63 85 00
F (0223) 63 37 14
Locatie De Groene Vecht
Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder
T (0223) 68 59 20
F (0223) 68 59 59
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZorggroep Tellus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.