Brasserie De
Groene Vecht

Koffie en thee staat klaar!

Brasserie De Groene Vecht

Kom op de locatie De Groene Vecht naar onze brasserie. U bent hier dagelijks vanaf 09.30 uur welkom voor een kop koffie, thee of een lekker drankje in de middag.

Onze brasserie kunt u ook huren

De brasserie beschikt over een bar, en daarnaast kunt u hier gezellig een spelletje spelen, een mooi boek lezen en binnenkort ook gebruikmaken van de biljarttafel. Heeft u een verjaardagsfeest of receptie? U kunt de brasserie ook huren. Meer weten over het huren van ruimtes op De Groene Vecht en De Lichtboei? Neem dan contact met ons op via de receptie van locatie De Groene Vecht of De Lichtboei. Wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen

De brasserie is er voor iedereen. Of u nu bewoner van onze locatie, familielid, vriend of gast bent. We bedienen u graag!

De brasserie is Iedere dag open tussen 10.00 uur en 16.30 uur.
Nee hoor, u kunt gewoon plaatsnemen!

Zeker! De cateringservice van Zorggroep Tellus verzorgt voor onze cliënten prachtig opgemaakte salades, koffie-arrangementen, barbecue-arrangementen en een koud- en/of warm bittergarnituur. Nieuwsgierig naar de keuzes en prijzen? Vraag bij de receptie naar de folder met het actuele overzicht. De cateringservice kunt u gemakkelijk telefonisch bestellen via de koks op locatie De Lichtboei.

Van maandag tot en met vrijdag, tussen 8.00 en 16.00 uur kunt u de cateringservice van onze koks bestellen via telefoonnummer 0223 638 500. Vraag naar de mogelijkheden!

Wilt u graag een ruimte huren voor een verjaardag, receptie of bijeenkomst? Dat kan! Zowel op locatie De Groene Vecht als locatie De Lichtboei bieden wij verschillende ruimtes aan. U huurt bijvoorbeeld onze brasserie op locatie De Groene Vecht of één van de restaurants van beide locaties. Daarnaast beschikt locatie De Groene Vecht ook nog over een uitstekende vergaderruimte.

Neemt u voor het huren van een ruimte contact met ons op van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. De coördinator facilitair kijkt graag met u naar de verschillende mogelijkheden die het beste passen bij uw wensen en behoeftes.

Contact

Wilt u meer informatie over brasserie De Groene Vecht?

Adres

De Groene Vecht

Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder

Wilt u voortaan de VerTellus ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en kom alles over Tellus te weten.