Werken bij Tellus
is werken op een plek
waar je je thuis voelt.

Werken bij Tellus
is werken op een
plek waar je je
thuis voelt.

Wij zijn Tellus - Thuis in Den Helder - ‌de enige echt Helderse zorgaanbieder van de stad.

Wij kennen onze ouderen als geen ander en verlenen de zorg die bij ze past. Helders en op maat dus, zodat zij zich thuis voelen. Of dat nou in hun eigen huis is óf in een van onze locaties. Dat vraagt om medewerkers die het snappen. Die weten dat zorg aandacht is en dat op elke zorgvraag een persoonlijk antwoord bestaat.

Ondertussen zorgen wij voor onze medewerkers. We zijn een kleinschalige organisatie waar iedereen elkaar kent en zorg draagt voor elkaar. We zijn eerlijk en open, omdat we samen verantwoordelijk zijn voor de goede sfeer én de goede zorg. Tellus schat haar mensen op waarde en geeft ze graag zoveel mogelijk inspraak. Alleen zo kunnen we onze cliënten het beste geven.

Video afspelen

Onze medewerkers maken het verschil!

Onze medewerkers zijn trots op Tellus en wij op hen. We zien graag dat ze zich net zo thuis voelen als de ouderen aan wie ze zorg verlenen. Daarom zorgen we ook goed voor hen. We hebben aandacht voor hun wensen en behoeften en weten dat ook daar een persoonlijk antwoord op bestaat. Ze mogen zich ontwikkelen, graag zelfs! We stimuleren groei, ambitie en de wil om te leren. Bij Tellus geloven we namelijk dat iedereen daar baat bij heeft.

Werken bij Tellus is werken op een plek waar je je thuis voelt. Daar zorgen we voor. Met de beste collega’s aan je zij en een organisatie die achter je staat.

Wil jij onderdeel worden van ons team? Kijk dan snel of er vacatures openstaan via onderstaande blokken.

Zorggroep Tellus als werkgever

Bij Zorggroep Tellus draait het om onze cliënten, maar ook onze medewerkers en vrijwilligers zijn goud waard. Wij bieden onze medewerkers en vrijwilligers een prettige en afwisselende werkomgeving. Daarnaast krijg je bij Zorggroep Tellus volop kansen om jouw talenten te ontwikkelen.

Haal het beste uit jezelf

Wij vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Dat kan alleen door ontwikkeling. Ook Zorggroep Tellus is daarbij gebaat. Daarom maken wij dit graag mogelijk. Wij zoeken hierbij naar de juiste balans tussen de doelstellingen van Zorggroep Tellus en jouw persoonlijke ambities. Op basis hiervan investeert Tellus in individuele ontwikkeling en geeft jou de ruimte om, waar mogelijk, door te groeien. Als medewerker vinden we het belangrijk jou de regie te geven over jouw eigen ontwikkeling. Jij hebt de touwtjes in handen! Wij bieden een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen, hierdoor houden we het niveau van zorg hoog en kun jij goed je werk doen.

Arbeidsovereenkomst

Wil jij meer weten over onze CAO? Ga dan naar de pagina ‘Arbeidsovereenkomst‘.

Vacatures

Wil jij onderdeel worden van ons team? Kijk dan snel of er vacatures openstaan via onderstaande blokken.

Staat jouw droombaan er nog niet tussen? Wij gaan graag met je in gesprek, horen wie jij bent en wat je zoekt én kijken graag mee naar de diverse mogelijkheden die we je kunnen bieden. Je kunt jouw open sollicitatie mailen naar werving@zorggroeptellus.nl of neem contact op door te bellen naar onze locatie.

Afdeling
   Selecteer afdeling(en)
Afdeling
Sorteren
18-20 uur
De Lichtboei
Parttime

Gastvrouw/-heer

Wil je ervaren hoe het is om in de zorg te werken en lijkt het je leuk om onze cliënten...
Zorg
uren in overleg
Parttime

Wijkverpleegkundige

Ons hechte Thuiszorgteam van ongeveer twintig medewerkers heeft een positieve instelling en staat voor kwaliteit. Onlangs is onze thuiszorg Prezo...
Thuiszorg
24 uur
De Groene Vecht
Parttime

Verzorgende IG (groepsverzorging)

Ben jij een gedreven en betrokken Verzorgende IG die persoonlijke zorg en aandacht wil geven aan onze cliënten van de...
Zorg
uren in overleg
De Lichtboei
Parttime

Verpleegkundige

Onze verpleegkundigen houden van een uitdaging. Zij blijven zich doorontwikkelen en groeien door naar andere functies binnen Zorggroep Tellus. Hierdoor...
Zorg
uren in overleg

Eerste Verantwoordelijke Verzorgende (EVV)

Word jij onze nieuwe collega?   Zet jij als EVV de cliënten op de eerste plaats en wil jij de spil...
Zorg
uren in overleg

Verzorgende IG

Ben jij die ambitieuze Verzorgende IG met het hart op de goede plaats en oprechte aandacht voor de zorg en...
Zorg

Wilt u voortaan de VerTellus ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en kom alles over Tellus te weten.