Stage- en
leerplaatsen

Als enige echte Helderse zorgaanbieder weten wij als geen ander wat “je thuis voelen” in Den Helder betekent. Werken bij Tellus is werken op een plek waar je je thuis voelt. Daar zorgen we voor. Met de beste collega’s aan je zij en een organisatie die achter je staat.

Kennis maken met het vakgebied

Wij vinden het belangrijk dat onze toekomstige collega’s kennis kunnen maken met het vakgebied. Iedereen is bij ons welkom om te leren. Werken in de ouderenzorg brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee, met rechten en plichten, maar ook met veel passie en plezier. Bij Zorggroep Tellus maak je deel uit van een team dat werkt met energie, liefde en zorg. Wij staan ervoor dat alle medewerkers met plezier naar het werk gaan, omdat wij daarmee onze ouderen de beste zorg kunnen verlenen. Iedere dag opnieuw maken wij ons samen sterk voor kwalitatief hoogwaardige zorg en ondersteuning aan een kwetsbare doelgroep. Daarin kan ook jij het verschil maken.

De stagiair/leerling van nu is tenslotte de medewerker van de toekomst.

Leerlingen en studenten die op zoek zijn naar een stage- of leerplek, zijn bij Zorggroep Tellus aan het juiste adres. Stages vormen een leuk en uitgebreid onderdeel van je opleiding. Door een stage te lopen, leer je het vak in de praktijk kennen. Of je nu op zoek bent naar een stage/leerplek in de zorg, keuken of binnen de facilitaire dienst. Een vak leren doe je immers niet alleen in de schoolbanken.

Wij helpen je graag op weg naar je diploma!  

Wil jij meer informatie over stageplekken en leerplaatsen?
Mail dan naar k.verweij-zeefat@zorggroeptellus.nl

Video afspelen
Sorteren
24-28 uur
De Lichtboei
Stage- en leerplaats

Fieldlab Verzorgende IG opleiding met specificering op dementie

Heb jij passie, lef en een warm hart om te zorgen voor mensen met dementie in een kleinschalige woonvoorziening. Wil...
Zorg

Wilt u voortaan de VerTellus ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en kom alles over Tellus te weten.