Restaurant
De Groene Vecht

Gezellig samen lekker eten en drinken. Met elkaar, onder elkaar.

Restaurant De Groene Vecht

Het restaurant is er voor iedereen. Bewoners, vrienden en familie, maar ook voor mensen van buitenaf. Het is net als elk restaurant een plek om samen te komen, gezellig samen lekker te eten en te drinken. Met elkaar, onder elkaar. De koks en de bediening denken graag met u mee.

Omdat eten in ons restaurant zeer gewild is en het animo groot, adviseren wij u tijdig te reserveren door contact op te nemen met onze receptie.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij serveren? Neem contact op met de receptie of kom langs op De Groene Vecht.

Zorggroep Tellus heeft het keurmerk Veiligvoedsel.nl en vooral heeft Zorggroep Tellus lekker en gezond eten, met liefde en aandacht bereid, voor u en uw naasten.

Veelgestelde vragen

Het restaurant is er voor iedereen: bewoners, buurtgenoten, vrienden en familie. Net als bij elk restaurant is iedereen welkom voor een heerlijk diner en een lekker drankje.

Iedere dag tussen 12.00 uur en 13.00 uur kunt u genieten van een overheerlijk driegangendiner in restaurant De Groene Vecht.

Voor reserveringen kunt u bellen naar de locatie. Telefoonnummer:  0223 68 59 20

Onze koks maken voor u een steeds wisselend diner voor slechts € 9,95* per menu.

*Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en fouten. Publicatie 2023.

Wilt u de maaltijd liever thuis ontvangen? Dat kan! Meer informatie over onze Tafeltje Dekje-service vindt u op de desbetreffende pagina.

Met de cateringservice van Zorggroep Tellus verzorgen onze koks voor onze cliënten bijvoorbeeld prachtig opgemaakte salades, koffie-arrangementen, barbecue-arrangementen en een koud- en/of warm bittergarnituur. Bent u benieuwd naar het aanbod, inclusief prijzen? Via de receptie kunt u een folder opvragen met het actuele overzicht. De cateringservice kunt u gemakkelijk telefonisch bestellen via de koks op locatie De Lichtboei.

Van maandag tot en met vrijdag, tussen 8.00 en 16.00 uur kunt u de cateringservice bij de koks van Zorggroep Tellus bestellen. Bel ons op telefoonnummer 0223 638 500, dan kunt u alle mogelijkheden bespreken.

Bent u cliënt bij Tellus en wilt u graag een ruimte huren voor een verjaardag, receptie of bijeenkomst? Dat kan! Zowel op locatie De Groene Vecht als locatie De Lichtboei bieden wij verschillende ruimtes aan. U huurt bijvoorbeeld onze brasserie op locatie De Groene Vecht of één van de restaurants van beide locaties. Daarnaast beschikt locatie De Groene Vecht ook nog over een uitstekende vergaderruimte.

Neemt u voor het huren van een ruimte contact met ons op van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. De teamleider facilitair en welzijn kijkt graag met u naar de verschillende mogelijkheden die het beste passen bij uw wensen en behoeftes.

En waarom niet? Wij hebben de ruimte! Vraag naar de mogelijkheden.

Contact

Wilt u meer informatie over restaurant De Groene Vecht?

Adres

De Groene Vecht

Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder

Receptie

De Groene Vecht

Wilt u voortaan de VerTellus ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en kom alles over Tellus te weten.