Weekmenu

Iedere dag tussen 12.00 uur en 13.00 uur kunt u genieten van een overheerlijk driegangendiner in één van onze restaurants.

Weekmenu

Iedere dag tussen 12.00 uur en 13.00 uur kunt u genieten van een overheerlijk driegangendiner in één van onze restaurants. Daar bereiden de koks een wisselend diner voor slechts € 9,95* per menu. Voor reserveringen kunt u bellen naar de locatie waar u graag wilt dineren.

Wilt u de maaltijd liever thuis ontvangen?
Dat kan! Meer informatie over onze Tafeltje Dekje-service vind u op de desbetreffende pagina.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij serveren?
Neem contact op met de receptie of kom langs op één van onze locaties.

Een leuk (maar vooral goed!) weetje… Zorggroep Tellus beschikt over het keurmerk Veiligvoedsel.nl. Meer weten over het keurmerk vindt u op de website van Veiligvoedsel.nl of het persbericht.

*Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en fouten. Publicatie 2023.

Samen zorgen
we dat u
stadsbewoner blijft.

Ouder worden komt met gebreken. Een bekend gezegde en helaas vaak waar. Samen zorgen we ervoor dat u de ondersteuning en zorg krijgt die ervoor zorgen dat u zolang mogelijk uw eigen leven kan blijven leiden. Zoals u dat gewend en vertrouwd bent. Met zorg aan huis of bij ons thuis, aangepast op wat voor u nodig is en met aandacht aan u gegeven door een klein team van zorgprofessionals. Vaste gezichten en zorg op maat. Dat is Tellus. 

Wilt u voortaan de VerTellus ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en kom alles over Tellus te weten.