Dagbesteding

Een fijne ontmoetingsplek, samen ontspannen en iets leuks te doen hebben. Zo komt u gezellig de dag door.

Dagstructuur, sociale contacten en activiteiten

Het is fijn om onder de mensen te blijven en iets te doen te hebben op uw dag. Samen koffie of thee drinken. Samen eten. Samen in beweging blijven, een spelletje doen of gewoon lekker in de reuring de krant lezen. Op locatie De Lichtboei biedt Zorggroep Tellus dagbesteding voor ouderen.

Een gezellige ontmoetingsplek en een zinvolle dagbesteding

Met dagbesteding helpen wij u uw zelfredzaamheid en gezonde leefstijl behouden. Dat doen we met een professioneel en betrokken team. Onze dagbesteding is ook geschikt voor ouderen met lichte dementie. Kom gezellig een keer langs om te kijken wat we doen en de sfeer te proeven. U bent van harte welkom.

Veelgestelde vragen

De dagbesteding biedt u een dagstructuur, sociale contacten en activiteiten. Tellus heeft uiteenlopende activiteiten voor u; zowel groepsactiviteiten als activiteiten op maat! U geeft zelf aan welke activiteiten u aanspreken. Sommige activiteiten zijn op de creativiteit gericht, andere op beweging of spelletjes die uw geheugen trainen of gewoon leuk zijn. Tellus heeft ook een biljarttafel, een tovertafel en misschien heeft u wel zin om even op de piano te spelen!

U woont zelfstandig, maar zoals elk mens wordt ook u dagje ouder en soms heeft u misschien behoefte aan wat gezelligheid met wat extra ondersteuning. Dagbesteding De Razende Bol is dan een uitkomst. Met de dagbesteding is er wat structuur in uw leven, u heeft sociale contacten en aanspreekpunten en dat helpt allemaal bij het langer zelfstandig wonen? Wij ondersteunen u graag!

Op locatie De Lichtboei kunt één of meerdere dagen per week bij de dagbesteding terecht van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Dagbesteding betekent ook dat familie of mantelzorgers even de handen vrij hebben. Op deze manier hebben zij even ruimte voor zichzelf zodat ze met liefde de zorg voor hun naaste volhouden.

Dagbesteding op locatie De Lichtboei is – ook voor mindervaliden – goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. De dagbesteding heeft ook een eigen vervoersvoorziening voor cliënten. Wij helpen u graag op weg.

De dagbesteding heeft eigen vervoer voor cliënten. Neem contact op met de receptie voor meer informatie.

Als u graag gebruik maakt van de dagbesteding, kunt u een WMO-indicatie bij de gemeente aanvragen. Onze medewerkers helpen u graag bij bij het doen van deze aanvraag. Meer informatie over de dagbesteding en het aanvragen van WMO-indicatie? Neem contact op met de medewerkers van de klantenservice, te bereiken via de receptie van de Lichtboei: 0223 63 85 00. U mag uw vraag ook altijd mailen. Dat kan naar: klantenservice@zorggroeptellus.nl

Gezond en lekker eten.
Elke dag weer.
Tafeltje Dekje brengt u een fijne
en voedzame maaltijd aan huis.

Gezond en lekker eten.
Elke dag weer.
Tafeltje Dekje brengt u een fijne
en voedzame maaltijd aan huis.

Werken op een plek
waar je je thuis voelt.

Werken op een plek
waar je je thuis voelt.

Het verschil maken voor de ouderen?
Zet jouw talent in en word vrijwilliger!

Het verschil maken voor de ouderen?
Zet jouw talent in en word vrijwilliger!

Een gezellige ontmoetingsplek.
Maak kennis met onze bewoners.

Een gezellige ontmoetingsplek.
Maak kennis met onze bewoners.

Wonen bij tellus?

Wonen bij tellus?

Contact

Meer informatie of vragen over de dagbesteding en het aanvragen van de zorgindicatie? 

Een beetje
valsspelen mag
bij ons!

Leef uw eigen leven. Dat betekent zoveel mogelijk blijven doen wat u altijd graag doet. Wij begrijpen dat en ondersteunen u waar nodig. 

Wilt u voortaan de VerTellus ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en kom alles over Tellus te weten.