Ontdek de zorg bij Zorggroep Tellus!
Den Helder, 24 februari 2022

‌Van 14 tot en met 19 maart wordt in Nederland de Ontdekdezorg week georganiseerd om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren in een baan in zorg en welzijn. Tijdens deze week kunnen zij de mogelijkheden van de sector zorg en welzijn ontdekken. Ze oriënteren zich en maken kennis met organisaties bij hen in de buurt.

Zorggroep Tellus opent haar deuren dit jaar op speciale wijze tijdens de Ontdekdezorg week. Op maandag 14 maart kunnen mensen die interesse hebben in het zorgvak speeddaten bij Tellus. Tijdens het speeddaten kun je een medewerker van Tellus alles vragen op het gebied van werken bij Tellus. Uiteraard laten we je graag een gedeelte van de locatie zien en ontvang je na het speeddaten een goodiebag.

Mensen die vrijwilligerswerk willen doen, zijn tijdens deze week van harte welkom op woensdag 16 maart. De coördinator vrijwilligers zal dan alle vragen omtrent vrijwilligerswerk bij Tellus beantwoorden tijdens een koffiedate in de locatie. Op vrijdag 18 maart zijn mensen die interesse hebben in het wonen in één van de locaties De Lichtboei en De Groene Vecht welkom voor meer informatie en een rondleiding.

Geef je op!
Ben jij benieuwd wat Tellus te bieden heeft op het gebied van wonen, welzijn en werken? Geef je op voor één (of meer) van onze koffiedates of rondleiding via info@zorggroeptellus.nl. In verband met de Coronamaatregelen en de kwetsbaarheid van onze doelgroep, verlopen de koffiedates op uitnodiging. Na aanmelding ontvang je een bevestiging op je mail.  
terug naar het overzicht
Contact
Voor informatie en vragen kunt u altijd bellen, mailen of langskomen op één van onze locaties.
Het algemene e-mailadres van Zorggroep Tellus is info@zorggroeptellus.nl
Locatie De Lichtboei
IJsselmeerstraat 2
1784 MA Den Helder
T (0223) 63 85 00
F (0223) 63 37 14
Locatie De Groene Vecht
Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder
T (0223) 68 59 20
F (0223) 68 59 59
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZorggroep Tellus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.