Activiteiten

Algemene activiteiten

Zorggroep Tellus organiseert diverse wekelijkse activiteiten zoals bingo, koersballen, gymnastiek en bewegen op muziek. Daarnaast bezitten beide locaties over een Tovertafel en biljarttafel, die beschikbaar zijn voor al onze cliënten, familieleden en gasten. U bent dus van harte welkom voor bijvoorbeeld een potje biljart!

Wensen & speciale evenementen 

Naast de algemene activiteiten organiseert Zorggroep Tellus maandelijks diverse speciale activiteiten en evenementen, zoals optredens van verschillende artiesten, spelmiddagen en dagjes weg.

De dagbestedingscoaches zijn specialist op het gebied van individuele activiteiten. Zij proberen de wensen van zowel individuele als kleine groepen cliënten op grond van afgenomen intakes te inventariseren. Daarnaast begeleiden én coachen zij betrokken medewerkers en mantelzorgers van de betreffende cliënten. Dit met het doel, te komen tot een zinvolle dagbesteding voor onze cliënten.

Op onze locaties staan wensbomen waar cliënten hun wens in kunnen hangen. Zo heeft er een stoere mannendag op het marine terrein plaatsgevonden, een uitje naar Landgoed Hoenderdaell en een rondvlucht boven Den Helder. 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over ons diensten- en welzijnsaanbod? Vul hieronder uw gegevens in, dan neemt één van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op.
Het formulier is succesvol verzonden.

Contact

Voor informatie en vragen kunt u altijd bellen, mailen of langskomen op één van onze locaties. 
Het algemene e-mailadres van Zorggroep Tellus is info@zorggroeptellus.nl

Locatie De Lichtboei

IJsselmeerstraat 2
1784 MA Den Helder
T (0223) 63 85 00
F (0223) 63 37 14

Locatie De Groene Vecht

Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder
T (0223) 68 59 20
F (0223) 68 59 59
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.

Disclaimer
Powered by Druktemaker