Het WijkLeerbedrijf
Informele zorg, gewoon bij u thuis
Merkt u dat u niet meer alles zelf kunt doen? Heeft u behoefte aan gezelligheid? Kent u iemand die hulp nodig heeft? Of kunt u als mantelzorger wel een steuntje in de rug gebruiken?

Dan staan de deelnemers van WijkLeerbedrijf Den Helder graag voor u klaar. Zij kijken graag of zij iets voor u kunnen betekenen en bespreken gezamelijk met u op welke manier dit het beste kan. WijkLeerbedrijf Den Helder is speciaal opgericht om informele hulp aan mensen in de wijk te bieden. Het idee is heel simpel. De deelnemers van het WijkLeerbedrijf krijgen les van docenten van ROC Kop van Noord Holland, daarnaast willen zij praktijk ervaring opdoen, die aansluit bij hun mbo-opleiding Dienstverlening Helpende Zorg en Welzijn. Onder begeleiding van professionals zijn zij u graag van dienst bij alle mogelijke activiteiten thuis of in de buurt. Daar wordt iedereen beter van!

De coördinator van het WijkLeerbedrijf staat de wijkbewoners die hulp van de deelnemers van het WijkLeerbedrijf willen hebben te woord, gaat bij hen op huisbezoek en koppelt de hulpvraag aan een deelnemer van het WijkLeerbedrijf. De coördinator is zowel aanspreekpunt voor iedereen die hulp krijgt vanuit het WijkLeerbedrijf als voor de deelnemers. Daarnaast begeleidt de coördinator de deelnemers, beoordeelt opdrachten van de opleiding en bewaakt de voortgang. WijkLeerbedrijf Den Helder is een samenwerkingsverband tussen Gemeente Den Helder, Zorggroep Tellus, ROC Kop van Noord Holland en Calibris Advies.

Voor meer informatie over WijkLeerbedrijf Den Helder kunt u contact opnemen met de coördinator WijkLeerbedrijf via 0658850572, te bereiken op werkdagen van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur.

Hieronder vindt u de opening van het WijkLeerbedrijf in mei 2018. Bron: NH Media
Contact
Voor informatie en vragen kunt u altijd bellen, mailen of langskomen op één van onze locaties.
Het algemene e-mailadres van Zorggroep Tellus is info@zorggroeptellus.nl
Locatie De Lichtboei
IJsselmeerstraat 2
1784 MA Den Helder
T (0223) 63 85 00
F (0223) 63 37 14
Locatie De Groene Vecht
Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder
T (0223) 68 59 20
F (0223) 68 59 59
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZorggroep Tellus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.