Vrijwilligers
Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde
Bij Tellus kennen wij onze ouderen als geen ander en verlenen we de zorg die bij ze past. Helders en op maat dus, zodat zij zich thuis voelen. Of dat nou in hun eigen huis is óf in een van onze locaties. Dat vraagt om vrijwilligers die het snappen. Die weten dat zorg aandacht is en dat op elke zorgvraag een persoonlijk antwoord bestaat.

Vind je het leuk om met ouderen om te gaan, een luisterend oor te zijn of een helpende hand te bieden? Wij worden altijd blij van nieuwe vrijwilligers. Wanneer je bij ons als vrijwilliger aan de slag gaat, zorgen wij ervoor dat je goede begeleiding krijgt. Wij regelen onder andere een WA- en ongevallenverzekering en een onkostenvergoeding en je kunt deelnemen aan ons jaarlijkse vrijwilligersfeest. Van alle nieuwe vrijwilligers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De VOG wordt vergoed door Zorggroep Tellus.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bekijk onze vacatures
Maatjesproject
Wil jij iets betekenen voor een ander, door iets toe te voegen aan zijn of haar leven? Wil jij iemand anders een stapje verder helpen in het maken en onderhouden van contacten? Ben je geïnteresseerd in andere mensen? Dan is het Maatjesproject wat voor jou! Maatjes zijn betrokken vrijwilligers die ouderen helpen om midden in het leven te (blijven) staan. U heeft 1 op 1 contact met één van onze cliënten. U kunt bijvoorbeeld samen gezellig een kopje koffie drinken, een rondje lopen of deelnemen aan activiteiten.
Lees meer
Contact
Voor informatie en vragen kunt u altijd bellen, mailen of langskomen op één van onze locaties.
Het algemene e-mailadres van Zorggroep Tellus is info@zorggroeptellus.nl
Locatie De Lichtboei
IJsselmeerstraat 2
1784 MA Den Helder
T (0223) 63 85 00
F (0223) 63 37 14
Locatie De Groene Vecht
Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder
T (0223) 68 59 20
F (0223) 68 59 59
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZorggroep Tellus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.