Dagbesteding 

Dagbesteding 'De Razende Bol'

Kom kennismaken met de dagbesteding van Zorggroep Tellus.
U bent van harte welkom!

Onze dagbesteding 'De Razende Bol' biedt kleinschalige opvang en activiteiten aan oudere inwoners van (Nieuw) Den Helder.

Een gezellige ontmoetingsplek, gericht op een zinvolle dagbesteding

Op maandag, woensdag en vrijdag kunt u van 10.00 uur tot 16.00 uur bij ons terecht. De dagbesteding biedt een ontmoetingsplek en is gericht op een zinvolle dagbesteding ter bevordering, behoud of compensatie van de individuele zelfredzaamheid. Dit houdt in dat er een dagprogramma is dat bijvoorbeeld bestaat uit koffie drinken en het is mogelijk om deel te nemen aan diverse creatieve activiteiten en spelletjes. De medewerkers van de dagbesteding zullen samen met u een individueel plan bespreken en opzetten. Tussen de middag kunt u gebruik maken van de (warme) maaltijd. Alle activiteiten vinden plaats in kleine groepen tot maximaal zes deelnemers. De begeleiding is in handen van een team professionals: verzorgenden, activiteitenbegeleiders, vrijwilligers en ondersteunende diensten.

Dagbesteding 'De Razende Bol' biedt deelnemers een afwisselende invulling van dagen en de mogelijkheid om een sociaal netwerk te onderhouden en verder uit te bouwen. Uiteraard betekent het activiteitenprogramma een ontlasting voor de mantelzorger(s).

Onze dagbesteding op locatie De Lichtboei is - ook voor mindervaliden - goed te bereiken met de eigen auto en het openbaar vervoer. De dagbesteding beschikt over een eigen vervoersvoorziening voor cliënten. Om op de dagbesteding te verblijven dient er een WMO-indicatie bij de gemeente aangevraagd te worden. Wij doen dit graag voor u.

Voor meer informatie over onder meer de dagbesteding en het verkrijgen van de juiste zorgindicatie kunt u terecht bij het Zorgloket van Zorggroep Tellus, geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 16.30 uur.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over ons diensten- en welzijnsaanbod? Vul hieronder uw gegevens in, dan neemt één van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op.
Het formulier is succesvol verzonden.

Contact

Voor informatie en vragen kunt u altijd bellen, mailen of langskomen op één van onze locaties. 
Het algemene e-mailadres van Zorggroep Tellus is info@zorggroeptellus.nl

Locatie De Lichtboei

IJsselmeerstraat 2
1784 MA Den Helder
T (0223) 63 85 00
F (0223) 63 37 14

Locatie De Groene Vecht

Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder
T (0223) 68 59 20
F (0223) 68 59 59
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.