Eerstelijns Verblijf (ELV)
 Spoed- en herstelzorg
Zorggroep Tellus verzorgt ELV (eerstelijns verblijf), het vroegere KDO (kortdurende opname) op locatie De Lichtboei.
De opnameduur is voor maximaal 12 weken. Hierna zal een passende oplossing bedacht worden, bijvoorbeeld thuiszorg.

Met herstelbedden.nu maakt Zorggroep Tellus, samen met zorgorganisaties als Wilgaerden, Westfriesgasthuis, Zorgkoepel West-Friesland en Westfriese Huisartsenorganisaties uit West-Friesland en uit de Kop van Noord-Holland; HKN Huisartsen, Vrijwaard, Omring, Woonzorggroep Samen, HONK en Noordwest Ziekenhuisgroep, de eerste stap naar één gezamenlijke spoed- en herstelzorg, met als doel deze te verbeteren en te versnellen. Op de website herstelbedden.nu kunnen verwijzers direct zien bij welke zorglocaties in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland er bedden beschikbaar zijn en voor welk zorgtype. Dit helpt hen om patiënten nog sneller passend te plaatsen. De voorkeur van de cliënt is uiteraard leidend; indien de gewenste locatie geen beschikbaar bed heeft, wordt gekeken naar een andere locatie in een cirkel rondom de gewenste locatie, waarbij hier ook de voorkeur van de cliënt leidend is.

Bent u huisarts en wilt u een cliënt aanmelden voor ELV (eerstelijns verblijf)? Neem dan contact op met het triageteam van Omring via 088 20 68 920 of door te mailen naar: tzt.triage@omring.nl. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met de medewerker klantenservice. Onze medewerkers helpen u graag verder!
Contact
Voor informatie en vragen kunt u altijd bellen, mailen of langskomen op één van onze locaties.
Het algemene e-mailadres van Zorggroep Tellus is info@zorggroeptellus.nl
Locatie De Lichtboei
IJsselmeerstraat 2
1784 MA Den Helder
T (0223) 63 85 00
F (0223) 63 37 14
Locatie De Groene Vecht
Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder
T (0223) 68 59 20
F (0223) 68 59 59
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZorggroep Tellus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.