Groepsverzorging

Goede professionele begeleiding

Voor cliënten met gevorderde geheugenproblemen heeft Zorggroep Tellus de mogelijkheid om deel te nemen aan het project Groepsverzorging. 
Op de groepsverzorging wordt gedurende de dag meer structuur en begeleiding geboden en worden er tevens gerichte activiteiten georganiseerd.

Een gestructureerd dagprogramma

Op de locatie De Lichtboei zijn twee huiskamers aanwezig waar de groepsverzorging plaatsvindt. Op de locatie De Groene Vecht is één huiskamer aanwezig voor groepsverzorging. 

Bij de groepsverzorging volgen bewoners van Zorggroep Tellus een gestructureerd dagprogramma dat bestaat uit begeleiding bij maaltijden en activiteiten. Bijvoorbeeld verschillende spellen doen, beweging en samen koken. Het doel van deze activiteiten is de cliënt te helpen een zinvolle invulling aan de dag te geven en zo actief mogelijk te blijven.

Bij Zorggroep Tellus vindt groepsverzorging zeven dagen per week plaats, van 's ochtends tot 's avonds. Voor groepsverzorging hebben cliënten een aparte indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) nodig. Deze kan, samen met u, aangevraagd worden door de opnamecoördinator.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over ons diensten- en welzijnsaanbod? Vul hieronder uw gegevens in, dan neemt één van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op.
Het formulier is succesvol verzonden.

Contact

Voor informatie en vragen kunt u altijd bellen, mailen of langskomen op één van onze locaties. 
Het algemene e-mailadres van Zorggroep Tellus is info@zorggroeptellus.nl

Locatie De Lichtboei

IJsselmeerstraat 2
1784 MA Den Helder
T (0223) 63 85 00
F (0223) 63 37 14

Locatie De Groene Vecht

Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder
T (0223) 68 59 20
F (0223) 68 59 59
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.

Disclaimer
Powered by Druktemaker