Catering en Zaalverhuur
Catering verzorgd door onze koks
Met de cateringservice van Zorggroep Tellus verzorgen onze koks bijvoorbeeld prachtig opgemaakte salades, koffie-arrangementen, barbecue-arrangementen en een koud- en/of warm bittergarnituur. Bent u benieuwd naar het aanbod, inclusief prijzen? Via de receptie kunt u een folder opvragen met het actuele overzicht. De cateringservice kunt u gemakkelijk telefonisch bestellen via de koks op locatie De Lichtboei
Bent u op zoek naar ruimte voor een verjaardag of receptie?
Wilt u ruimte huren voor bijvoorbeeld een verjaardag of receptie? Dat kan! Zowel op locatie De Groene Vecht als locatie De Lichtboei bieden wij verschillende ruimtes aan. Daarbij kunt u denken aan het huren van onze brasserie op locatie De Groene Vecht of de restaurants van beide locaties. Daarnaast beschikt locatie De Groene Vecht over een uitstekende vergaderruimte, die u ook kunt huren.

Voor het huren van ruimte op onze locaties kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur contact opnemen met één van de recepties van onze locaties. De teamleider facilitair en welzijn kijkt graag met u naar de verschillende mogelijkheden die het beste passen bij uw wensen en behoeftes.

Van maandag tot en met vrijdag, tussen 8.00 en 16.00 uur kunt u de cateringservice bij de koks van Zorggroep Tellus bestellen door te bellen met het telefoonnummer 0223 638 500. U kunt met hen alle mogelijkheden bespreken.
Contact
Voor informatie en vragen kunt u altijd bellen, mailen of langskomen op één van onze locaties.
Het algemene e-mailadres van Zorggroep Tellus is info@zorggroeptellus.nl
Locatie De Lichtboei
IJsselmeerstraat 2
1784 MA Den Helder
T (0223) 63 85 00
F (0223) 63 37 14
Locatie De Groene Vecht
Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder
T (0223) 68 59 20
F (0223) 68 59 59
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZorggroep Tellus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.