Catering en Zaalverhuur
Catering verzorgd door onze koks
Met de cateringservice van Zorggroep Tellus verzorgen onze koks bijvoorbeeld prachtig opgemaakte salades, koffie-arrangementen, barbecue-arrangementen en een koud- en/of warm bittergarnituur. Bent u benieuwd naar het aanbod, inclusief prijzen? Via de receptie kunt u een folder opvragen met het actuele overzicht. De cateringservice kunt u gemakkelijk telefonisch bestellen via de koks op locatie De Lichtboei
Bent u op zoek naar ruimte voor een verjaardag of receptie?
Wilt u ruimte huren voor bijvoorbeeld een verjaardag of receptie? Dat kan! Zowel op locatie De Groene Vecht als locatie De Lichtboei bieden wij verschillende ruimtes aan. Daarbij kunt u denken aan het huren van onze brasserie op locatie De Groene Vecht of de restaurants van beide locaties. Daarnaast beschikt locatie De Groene Vecht over een uitstekende vergaderruimte, die u ook kunt huren.

Voor het huren van ruimte op onze locaties kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur contact opnemen met één van de recepties van onze locaties. De teamleider facilitair en welzijn kijkt graag met u naar de verschillende mogelijkheden die het beste passen bij uw wensen en behoeftes.

Van maandag tot en met vrijdag, tussen 8.00 en 16.00 uur kunt u de cateringservice bij de koks van Zorggroep Tellus bestellen door te bellen met het telefoonnummer 0223 638 500. U kunt met hen alle mogelijkheden bespreken.
Contact
Voor informatie en vragen kunt u altijd bellen, mailen of langskomen op één van onze locaties.
Het algemene e-mailadres van Zorggroep Tellus is info@zorggroeptellus.nl
Locatie De Lichtboei
IJsselmeerstraat 2
1784 MA Den Helder
T (0223) 63 85 00
F (0223) 63 37 14
Locatie De Groene Vecht
Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder
T (0223) 68 59 20
F (0223) 68 59 59
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.