Respijtzorg

Wat houdt respijtzorg in en voor wie is het bedoeld?

Respijtzorg betekent dat iemand de zorg even van u overneemt. Bijvoorbeeld als u op vakantie gaat of als de belasting te zwaar is. Soms is structureel vervangende zorg mogelijk: u heeft dan bijvoorbeeld één of twee dagen per week geen zorgtaken, omdat degene voor wie u zorgt bijvoorbeeld naar een dagopvang gaat. Respijtzorg is bedoeld om u als mantelzorger te ontlasten, zodat u de zorgtaken beter kunt volhouden.

Zorggroep Tellus biedt een appartement op locatie De Lichtboei aan speciaal voor respijtzorg, waar zorgvragers tijdelijk kunnen verblijven om de mantelzorger te ontlasten. De zorgvrager kan hier dan de nodige zorg en welzijn van Zorggroep Tellus krijgen.

Tevens biedt Zorggroep Tellus ook dagbesteding als een vorm van respijtzorg op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.
U kunt altijd een vrijblijvende afspraak maken voor een rondleiding in het respijtzorgappartement of op onze dagbesteding. Onze medewerkers informeren u graag over de kosten die hier aan verbonden zijn en denken graag met u mee over de verschillende opties.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over ons diensten- en welzijnsaanbod? Vul hieronder uw gegevens in, dan neemt één van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op.
Het formulier is succesvol verzonden.

Contact

Voor informatie en vragen kunt u altijd bellen, mailen of langskomen op één van onze locaties. 
Het algemene e-mailadres van Zorggroep Tellus is info@zorggroeptellus.nl

Locatie De Lichtboei

IJsselmeerstraat 2
1784 MA Den Helder
T (0223) 63 85 00
F (0223) 63 37 14

Locatie De Groene Vecht

Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder
T (0223) 68 59 20
F (0223) 68 59 59
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.

Disclaimer
Powered by Druktemaker