Locatie De Groene Vecht
Locatie De Groene Vecht is een thuis voor ruim 70 cliënten gevestigd in de Vechtbuurt te Den Helder. Ouderen verblijven op De Groene Vecht voor persoonlijke verpleging, verzorging, begeleiding en behandeling van diverse zorgproblematiek in een moderne omgeving. 

‌Bewoners beschikken over een eigen appartement, met keuken en badkamer en er is een gezamenlijke huiskamer voor bewoners met psychogeriatrische problematiek. Bewoners worden (indien gewenst) betrokken bij lichte huishoudelijke taken, zoals helpen met koken, tafeldekken of de was opvouwen. Het is wonen zoals thuis met persoonlijke zorg.
Aan ieder appartement grenzen brede wandelgangen. Een aantal appartementen hebben uitzicht op de tuin, de straat en/of hebben een klein balkonnetje. Op de begane grond vindt u het restaurant, de winkel, de brasserie, de kapsalon (te bereiken via tel. nr. 0223 68 59 42) en de activiteitenruimte. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom voor het nuttigen van een (warme) maaltijd in het restaurant of deelnemen aan een van de vele activiteiten, zoals de wekelijkse bingo en het bewegen op muziek. Bewoners kunnen op verschillende plekken in De Groene Vecht uitrusten, kletsen, een spelletje spelen en/of koffie drinken. Er zijn meerdere nisjes met zitplekken ingericht door de gehele locatie. Daarnaast is het buiten ook gezellig. Er is een prachtige tuin aanwezig, met een riant privé-terras. Ook familieleden komen er graag.

Bewoners kunnen in De Groene Vecht verschillende activiteiten ondernemen, zoals muziek luisteren, de krant lezen of samen koffie drinken. Er worden muzikale optredens verzorgd en daarnaast wordt de wekelijkse bingo en creatieve ochtenden georganiseerd. Verder wordt bewegen gestimuleerd. Bewoners kunnen mee doen aan het bewegen op muziek, het koersballen en de locatie beschikt over een duofiets en een biljarttafel.

Grenzend aan onze Locatie De Groene Vecht heeft Zorggroep Tellus samen met Woningstichting Den Helder 21 aanleunwoningen gerealiseerd voor ouderen, met de mogelijkheid tot (thuis)zorg. 
Adres
Locatie De Groene Vecht
‌Vechtstraat 250
‌1784 TG Den Helder


Telefoonnummer
‌0223 68 59 20
Contact
Voor informatie en vragen kunt u altijd bellen, mailen of langskomen op één van onze locaties.
Het algemene e-mailadres van Zorggroep Tellus is info@zorggroeptellus.nl
Locatie De Lichtboei
IJsselmeerstraat 2
1784 MA Den Helder
T (0223) 63 85 00
F (0223) 63 37 14
Locatie De Groene Vecht
Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder
T (0223) 68 59 20
F (0223) 68 59 59
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZorggroep Tellus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.