Restaurant
Menu wijkrestaurant

‌Het Wijkrestaurant is helaas tot nader order gesloten. Houd onze website in de gaten voor verdere ontwikkelingen.
Welkom in ons wijkrestaurant
Gezellig dat u aanschuift in ons wijkrestaurant! Zorggroep Tellus organiseert het wijkrestaurant elke donderdagavond vanaf 17.30 uur op locatie De Lichtboei. Benieuwd wat de pot schaft? Het menu staat aangegeven op het krijtbordje aan de linkerkant van deze pagina en op de homepage.

In het wijkrestaurant bereiden de koks van Zorggroep Tellus iedere donderdagavond een wisselend driegangendiner voor u. Vers, gezond en vooral lekker! De prijs van het driegangendiner in ons Wijkrestaurant is € 8.45*. Dat is inclusief het 1e drankje.

Een volgende keer weer aanschuiven? Bel voor reserveringen op werkdagen van vrijdag tot en met woensdagochtend (voor 12.00 uur) naar de receptie van locatie De Lichtboei.
Restaurant De Lichtboei & De Groene Vecht
Iedere dag tussen 12.00 uur en 13.00 uur kunt u genieten van een overheerlijk driegangendiner in één van onze restaurants. Daar bereiden de koks een wisselend diner voor slechts € 7,45* per menu. Voor reserveringen kunt u bellen naar de locatie waar u graag wilt dineren.

Wilt u de maaltijd liever thuis ontvangen? Dat kan! Meer informatie over onze Tafeltje Dekje-service vind u op de desbetreffende pagina.

Een leuk (maar vooral goed!) weetje... Zorggroep Tellus beschikt over het keurmerk Veiligvoedsel.nl. Meer weten over het keurmerk vindt u op de website van Veiligvoedsel.nl of het persbericht.

*Prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en fouten. Publicatie 2022. 
klik hier voor 
‌het weekmenu
Contact
Voor informatie en vragen kunt u altijd bellen, mailen of langskomen op één van onze locaties.
Het algemene e-mailadres van Zorggroep Tellus is info@zorggroeptellus.nl
Locatie De Lichtboei
IJsselmeerstraat 2
1784 MA Den Helder
T (0223) 63 85 00
F (0223) 63 37 14
Locatie De Groene Vecht
Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder
T (0223) 68 59 20
F (0223) 68 59 59
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZorggroep Tellus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.