Over ons
Dit is Zorggroep Tellus!
Zorg gaat verder dan alleen ‘zorgen voor’. Het gaat om een gevoel van welzijn. Om de balans tussen zelfstandigheid, eigen regie, begeleiding en overname van zaken als dat echt niet anders kan. Zorgen doen we voor elkaar, maar ook met elkaar en daar zijn we ons heel bewust van. Vrijwel iedereen heeft de wens om lang en gelukkig te leven en in goede gezondheid willen we allemaal wel oud worden. Mensen worden steeds ouder. We leven steeds langer. Dat is een onomkeerbaar proces; er zijn (nog?) geen jeugddrankjes of wonderpillen. Onze taak is om met dat gegeven een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te behouden dan wel te bereiken. Dat vraagt om bezieling, om ontwikkeling én om zelfanalyse. Wat al goed is, behoeft geen verandering. Wat verbeterd dient te worden, gaan we met elkaar aanpakken. Waarom? Simpel: omdat wij Zorggroep Tellus zijn!

Benieuwd wat Zorggroep Tellus u allemaal te bieden heeft? Op onze website geven wij u een voorproefje van al onze zorg- en welzijnsdiensten. Wilt u een afspraak maken, zodat we de diensten voor u op maat kunnen maken, wij komen graag met u tot passende oplossingen!
Contact
Voor informatie en vragen kunt u altijd bellen, mailen of langskomen op één van onze locaties.
Het algemene e-mailadres van Zorggroep Tellus is info@zorggroeptellus.nl
Locatie De Lichtboei
IJsselmeerstraat 2
1784 MA Den Helder
T (0223) 63 85 00
F (0223) 63 37 14
Locatie De Groene Vecht
Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder
T (0223) 68 59 20
F (0223) 68 59 59
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZorggroep Tellus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.