Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Vind je het leuk om onze cliënten te helpen? Meld je dan aan voor vrijwilligerswerk bij Zorggroep Tellus. Wanneer je bij ons als vrijwilliger aan de slag gaat, zorgen wij ervoor dat je goede begeleiding krijgt. Wij regelen, onder andere, WA-en ongevallenverzekering, onkostenvergoeding en je kunt deelnemen aan ons jaarlijkse vrijwilligerfeest. Van alle nieuwe vrijwilligers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De VOG wordt vergoed door Zorggroep Tellus.

Wil jij bijvoorbeeld iets betekenen voor een ander, door iets toe te voegen aan zijn of haar leven? Wil jij iemand anders een stapje verder helpen in het maken en onderhouden van contacten? Ben je geïnteresseerd in andere mensen? Dan is het Maatjesproject wat voor jou! Maatjes zijn betrokken vrijwilligers die ouderen helpen om midden in het leven te (blijven) staan. U heeft één-op-één contact met één van onze cliënten. U kunt bijvoorbeeld samen gezellig een kopje koffie drinken, een rondje lopen of deelnemen aan activiteiten.

Het actuele aanbod voor vrijwilligerswerk vind je op de vacaturepagina voor vrijwilligers. Voor meer informatie kun je op contact opnemen met de coördinator welzijn via f.leenstra@zorggroeptellus.nl of 06-31958202. 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over ons diensten- en welzijnsaanbod? Vul hieronder uw gegevens in, dan neemt één van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op.
Het formulier is succesvol verzonden.

Contact

Voor informatie en vragen kunt u altijd bellen, mailen of langskomen op één van onze locaties. 
Het algemene e-mailadres van Zorggroep Tellus is info@zorggroeptellus.nl

Locatie De Lichtboei

IJsselmeerstraat 2
1784 MA Den Helder
T (0223) 63 85 00
F (0223) 63 37 14

Locatie De Groene Vecht

Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder
T (0223) 68 59 20
F (0223) 68 59 59
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.

Disclaimer
Powered by Druktemaker