Vrijwilligers
Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Vind je het leuk om onze cliënten te helpen? Meld je dan aan voor vrijwilligerswerk bij Zorggroep Tellus. Wanneer je bij ons als vrijwilliger aan de slag gaat, zorgen wij ervoor dat je goede begeleiding krijgt. Wij regelen, onder andere, WA-en ongevallenverzekering, onkostenvergoeding en je kunt deelnemen aan ons jaarlijkse vrijwilligerfeest. Van alle nieuwe vrijwilligers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De VOG wordt vergoed door Zorggroep Tellus.

Wil jij bijvoorbeeld iets betekenen voor een ander, door iets toe te voegen aan zijn of haar leven? Wil jij iemand anders een stapje verder helpen in het maken en onderhouden van contacten? Ben je geïnteresseerd in andere mensen? Dan is het Maatjesproject wat voor jou! Maatjes zijn betrokken vrijwilligers die ouderen helpen om midden in het leven te (blijven) staan. U heeft één-op-één contact met één van onze cliënten. U kunt bijvoorbeeld samen gezellig een kopje koffie drinken, een rondje lopen of deelnemen aan activiteiten.

Het actuele aanbod voor vrijwilligerswerk vind je op de vacaturepagina voor vrijwilligers. Voor meer informatie kun je op contact opnemen met de coördinator vrijwilligers Marja Frank - Van Kesteren via m.frank@zorggroeptellus.nl of via 06 31 95 82 02. 
Lees hier over vrijwilligerswerk tijdens covid-19
Contact
Voor informatie en vragen kunt u altijd bellen, mailen of langskomen op één van onze locaties.
Het algemene e-mailadres van Zorggroep Tellus is info@zorggroeptellus.nl
Locatie De Lichtboei
IJsselmeerstraat 2
1784 MA Den Helder
T (0223) 63 85 00
F (0223) 63 37 14
Locatie De Groene Vecht
Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder
T (0223) 68 59 20
F (0223) 68 59 59
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZorggroep Tellus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.