Permanente opname

Leef je eigen leven!

Wij proberen u zo goed mogelijk te ondersteunen, natuurlijk ook als het thuis niet meer goed gaat. Het kan dan een optie zijn om te verhuizen naar één van onze locaties; De Lichtboei of De Groene Vecht. Zo krijgt u extra zorg en ondersteuning die u nodig heeft om te blijven genieten van uw leven.

Wonen op onze locaties

Indien u in een appartement op één van onze locaties; De Lichtboei of De Groene Vecht wilt wonen, kunt u contact opnemen met de opname coördinator. Het kan voorkomen dat u dan op onze wachtlijst komt te staan. Onderaan deze pagina ziet u hoeveel personen er op dit moment op de wachtlijst staan. Indien u op één van onze locaties kunt wonen, zal de opname coördinator samen met u een personalia invullen.

Het is noodzakelijk dat u beschikt over een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Deze wordt afgegeven op basis van uw zorgvraag. Met de aanvraag voor de indicatie helpt de opname coördinator u graag. Deze indicatie kunt u ook zelf aanvragen via de aanvraagformulieren op de website van het CIZ.

Als u bij ons bent opgenomen met de eerder genoemde indicatie, wordt hiermee alle zorg, voedingingsmiddelen en de huishouding, die u nodig heeft, gedekt. Daarnaast ontvangt u een linnenpakket van Zorggroep Tellus dat met uw gemerkte beddengoed gratis voor u wordt gewassen. Uw persoonlijke linnengoed kunt u voor een standaard maandbedrag ook door ons laten wassen. 

Uw eigen meubels kunnen gewoon mee, u krijgt alleen wat meer hulp. In het appartement heeft u voldoende ruimte om familie en vrienden te ontvangen. Heeft u behoefte aan activiteiten met andere cliënten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze medewerkers helpen u graag op diverse vlakken, zodat u zoveel mogelijk uw eigen leven kunt leiden!

Zorggroep Tellus beschikt, op locatie De Groene Vecht, over tweepersoonsappartementen. Indien u samen bent met uw echtgenoot(te) en deze wilt meeverhuizen, dan kan onze opname coördinator een partnerindicatie aanvragen voor uw echtgenoot(te).

In onze visie ‘Leef je eigen leven’staat de cliënt centraal. Beschikt u bijvoorbeeld over een huisdier? Dan mag deze uiteraard meeverhuizen. U tekent, tijdens de intake, een overeenkomst voor het opnemen van uw huisdier, waarin u aangeeft dat u en/of uw familie voor het dier blijven zorgen en als dit niet meer te realiseren is u een andere woonomgeving zoekt voor uw dier.

Wachtlijst Zorggroep Tellus
De Groene Vecht:   0 beschikbaar*  18 actief wachtend 
4 slapend wachtend
De Lichtboei:   0 beschikbaar*
12 actief wachtend
3 slapend wachtend
Laatste update van de wachtlijst:5 augustus 2019.
* Deze appartementen zijn voor permanente opname en alleen beschikbaar voor cliënten met een CIZ indicatie (4,5,6).

Wilt u meer informatie over het wonen op onze locaties? Of wilt u een afspraak inplannen met de opname coördinator? Neem dan contact op met de receptie van locatie De Lichtboei op 0223 638500.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over ons diensten- en welzijnsaanbod? Vul hieronder uw gegevens in, dan neemt één van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op.
Het formulier is succesvol verzonden.

Contact

Voor informatie en vragen kunt u altijd bellen, mailen of langskomen op één van onze locaties. 
Het algemene e-mailadres van Zorggroep Tellus is info@zorggroeptellus.nl

Locatie De Lichtboei

IJsselmeerstraat 2
1784 MA Den Helder
T (0223) 63 85 00
F (0223) 63 37 14

Locatie De Groene Vecht

Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder
T (0223) 68 59 20
F (0223) 68 59 59
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.

Disclaimer
Powered by Druktemaker