Wonen in onze locatie
Leef je eigen leven!
Wij proberen u zo goed mogelijk te ondersteunen, natuurlijk ook als het thuis niet meer goed gaat. Het kan dan een optie zijn om te verhuizen naar één van onze locaties; De Lichtboei of De Groene Vecht. Zo krijgt u extra zorg en ondersteuning die u nodig heeft om te blijven genieten van uw leven.
Permanente opname
Indien u in een appartement op één van onze locaties; De Lichtboei of De Groene Vecht wilt wonen, kunt u contact opnemen met de medewerker klantenservice. Het kan voorkomen dat u dan op onze wachtlijst komt te staan. Indien u in één van onze locaties kunt wonen, zal de medewerker klantenservice samen met u een personalia invullen.

Het is noodzakelijk dat u beschikt over een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Deze wordt afgegeven op basis van uw zorgvraag. Met de aanvraag voor de indicatie helpt de medewerker klantenservice u graag. Deze indicatie kunt u ook zelf aanvragen via de aanvraagformulieren op de website van het CIZ.

Als u bij ons bent opgenomen met de eerder genoemde indicatie, wordt hiermee alle zorg, voedingingsmiddelen en de huishouding, die u nodig heeft, gedekt. Daarnaast ontvangt u een linnenpakket van Zorggroep Tellus dat met uw gemerkte beddengoed gratis voor u wordt gewassen. Uw persoonlijke linnengoed kunt u voor een standaard maandbedrag ook door ons laten wassen.

Uw eigen meubels kunnen gewoon mee, u krijgt alleen wat meer hulp. In het appartement heeft u voldoende ruimte om familie en vrienden te ontvangen. Heeft u behoefte aan activiteiten met andere cliënten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze medewerkers helpen u graag op diverse vlakken, zodat u zoveel mogelijk uw eigen leven kunt leiden!

Zorggroep Tellus beschikt, op locatie De Groene Vecht, over tweepersoonsappartementen. Indien u samen bent met uw echtgenoot(te) en deze wilt meeverhuizen, dan kan onze medewerker klantenservice een partnerindicatie aanvragen voor uw echtgenoot(te).

In onze visie ‘Leef je eigen leven’, staat de cliënt centraal. Beschikt u bijvoorbeeld over een huisdier? Dan mag deze uiteraard meeverhuizen. U tekent, tijdens de intake, een overeenkomst voor het opnemen van uw huisdier, waarin u aangeeft dat u en/of uw familie voor het dier blijven zorgen en als dit niet meer te realiseren is u een andere woonomgeving zoekt voor uw dier.

Wilt u meer informatie over het wonen op onze locaties? Of wilt u een afspraak inplannen met de medewerker klantenservice? Neem dan contact op met de receptie van locatie De Lichtboei op 0223 638500.
Contact
Voor informatie en vragen kunt u altijd bellen, mailen of langskomen op één van onze locaties.
Het algemene e-mailadres van Zorggroep Tellus is info@zorggroeptellus.nl
Locatie De Lichtboei
IJsselmeerstraat 2
1784 MA Den Helder
T (0223) 63 85 00
F (0223) 63 37 14
Locatie De Groene Vecht
Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder
T (0223) 68 59 20
F (0223) 68 59 59
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZorggroep Tellus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.