Werken bij Tellus
Wij zijn Tellus - Thuis in Den Helder - 
‌de enige echte Helderse zorgaanbieder van de stad. 
Wij kennen onze ouderen als geen ander en verlenen de zorg die bij ze past. Helders en op maat dus, zodat zij zich thuis voelen. Of dat nou in hun eigen huis is óf in een van onze locaties. Dat vraagt om medewerkers die het snappen. Die weten dat zorg aandacht is en dat op elke zorgvraag een persoonlijk antwoord bestaat.

Ondertussen zorgen wij voor onze medewerkers. We zijn een kleinschalige organisatie waar iedereen elkaar kent en zorg draagt voor elkaar. We zijn eerlijk en open, omdat we samen verantwoordelijk zijn voor de goede sfeer én de goede zorg. Tellus schat haar mensen op waarde en geeft ze graag zoveel mogelijk inspraak. Alleen zo kunnen we onze cliënten het beste geven. 
Onze medewerkers maken het verschil!
Onze medewerkers zijn trots op Tellus en wij op hen. We zien graag dat ze zich net zo thuis voelen als de ouderen aan wie ze zorg verlenen. Daarom zorgen we ook goed voor hen. We hebben aandacht voor hun wensen en behoeften en weten dat ook daar een persoonlijk antwoord op bestaat. Ze mogen zich ontwikkelen, graag zelfs! We stimuleren groei, ambitie en de wil om te leren. Bij Tellus geloven we namelijk dat iedereen daar baat bij heeft.
lees meer
Werken bij Tellus is werken op een plek waar je je thuis voelt. Daar zorgen we voor. Met de beste collega’s aan je zij en een organisatie die achter je staat.
Kom je ons team versterken? We hebben regelmatig vacatures en/of leerwerkplekken.
Bekijk onze vacatures
Vrijwilligers
Word jij onze nieuwe vrijwilliger? We hebben regelmatig vacatures online staan.
Bekijk de vacatures
Stage- en leerplaatsen
Kom je ons team versterken? We hebben regelmatig vacatures voor stagiairs en/of leerwerkplekken. 
Bekijk stage- en leerplaatsen
Zorggroep Tellus als werkgever
Bij Zorggroep Tellus draait het om onze cliënten, maar ook onze medewerkers en vrijwilligers zijn goud waard. Wij bieden onze medewerkers en vrijwilligers een prettige en afwisselende werkomgeving. Daarnaast krijg je bij Zorggroep Tellus volop kansen om jouw talenten te ontwikkelen.

Haal het beste uit jezelf
Wij vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Dat kan alleen door ontwikkeling. Ook Zorggroep Tellus is daarbij gebaat. Daarom maken wij dit graag mogelijk. Wij zoeken hierbij naar de juiste balans tussen de doelstellingen van Zorggroep Tellus en jouw persoonlijke ambities. Op basis hiervan investeert Tellus in individuele ontwikkeling en geeft jou de ruimte om, waar mogelijk, door te groeien. Als medewerker vinden we het belangrijk jou de regie te geven over jouw eigen ontwikkeling. Jij hebt de touwtjes in handen! Wij bieden een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen, hierdoor houden we het niveau van zorg hoog en kun jij goed je werk doen.
Contact
Voor informatie en vragen kunt u altijd bellen, mailen of langskomen op één van onze locaties.
Het algemene e-mailadres van Zorggroep Tellus is info@zorggroeptellus.nl
Locatie De Lichtboei
IJsselmeerstraat 2
1784 MA Den Helder
T (0223) 63 85 00
F (0223) 63 37 14
Locatie De Groene Vecht
Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder
T (0223) 68 59 20
F (0223) 68 59 59
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZorggroep Tellus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.