Tellus. Thuis in Den Helder.
Tellus is de enige echt Helderse zorgaanbieder van de stad. Wij kennen onze ouderen als geen ander en verlenen de zorg die daarbij past. Op maat natuurlijk, met oog voor zelfredzaamheid en altijd gericht op het thuisgevoel. Of u nu zelfstandig woont met een beetje ondersteuning of op één van onze locaties, uw thuis is onze zorg.

Zorg is persoonlijk. Dat weten we. We leren u daarom graag zo goed mogelijk kennen. Want we zorgen niet zomaar, we zorgen dat we aansluiten bij uw behoeften, die van uw familie en mantelzorgers. Samen zorgen we ervoor dat u zoveel mogelijk kunt blijven doen wat u altijd hebt gedaan. Leef uw eigen leven. Dat is het idee. Wij ondersteunen waar nodig.

Zorggroep Tellus ligt verankerd in de stad. In onze locaties De Lichtboei en De Groene Vecht, in alle vormen van ondersteuning die we in de wijk aanbieden, maar ook in onze kijk op goede zorg. Tellus haalt de stad naar binnen en zorgt dat de cliënten stadsbewoners blijven. We werken samen met de buurt, met ondernemers en met maatschappelijke organisaties. En onze locaties bieden de huiskamer waar bewoners en omwonenden elkaar ontmoeten. Zo helpen we Jutters Jutter te blijven. Redzaam, betrokken en Den Helder van geest.

Tellus. Thuis in Den Helder.
Contact
Voor informatie en vragen kunt u altijd bellen, mailen of langskomen op één van onze locaties.
Het algemene e-mailadres van Zorggroep Tellus is info@zorggroeptellus.nl
Locatie De Lichtboei
IJsselmeerstraat 2
1784 MA Den Helder
T (0223) 63 85 00
F (0223) 63 37 14
Locatie De Groene Vecht
Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder
T (0223) 68 59 20
F (0223) 68 59 59
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlZorggroep Tellus is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.