Missie en visie

Wij maken onze eigen toekomst

De toekomst maken wij voor en met 'onze' ouderen. Want zij staan bij Tellus te allen tijde centraal. Tellus probeert zoveel mogelijk het beste zorg- en dienstverleningsconcept te bieden aan ouderen in Den Helder. Zodat het motto 'Leef je eigen leven!' voor hen allen geldt.

Bij Zorggroep Tellus staat de cliënt centraal

In de missie en visie van Zorggroep Tellus staat de cliënt centraal. Dat is de cliënt in één van onze zorgcentra, de cliënt thuis, betrokkenen en mantelzorgers, vrijwilligers en ook toekomstige cliënten die nu (nog) geen gebruik maken van onze dienstverlening. Die cliënt benaderen wij vanuit een integraal aanbod van zorg en welzijn. Daarbij is een nadrukkelijk speerpunt dat de samenwerking wordt gezocht met andere betrokken organisaties en belangenverenigingen, al dan niet binnen de zorgketen. Zorggroep Tellus is geworteld en gevestigd in Den Helder; u bent met al uw (zorg)vragen van harte welkom op locatie De Groene Vecht en De Lichtboei. U mag uiteraard ook bellen naar één van onze locaties. 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over ons diensten- en welzijnsaanbod? Vul hieronder uw gegevens in, dan neemt één van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met u op.
Het formulier is succesvol verzonden.

Contact

Voor informatie en vragen kunt u altijd bellen, mailen of langskomen op één van onze locaties. 
Het algemene e-mailadres van Zorggroep Tellus is info@zorggroeptellus.nl

Locatie De Lichtboei

IJsselmeerstraat 2
1784 MA Den Helder
T (0223) 63 85 00
F (0223) 63 37 14

Locatie De Groene Vecht

Vechtstraat 250
1784 TG Den Helder
T (0223) 68 59 20
F (0223) 68 59 59
De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie.
Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.

Disclaimer
Powered by Druktemaker