3 juni 2021

Ontmoetingsgroep voor mensen met geheugenproblematiek in De Verbinding in Julianadorp

Nieuws

 

Julianadorp heeft midden in de wijk een prachtige ontmoetingscentrum: De Verbinding. (Boterzwin 3476) Met ingang van 4 mei 2021 gaan we van start en heten we mensen die wat extra ondersteuning of meer structuur nodig hebben, van harte welkom.

‌Op dinsdag tussen 09.30 uur en 16.00 uur staan onze vrijwilligers en beroepskracht voor de bezoekers klaar. Er is geen vast programma en de activiteiten zijn divers. Individueel of in groepsverband. Bezoekers vullen met elkaar, ieder met de eigen interesse, wensen en mogelijkheden, de dag in. Meedoen staat centraal. Samen boodschappen doen, helpen in de keuken, sportieve activiteiten, creatief bezig zijn, e.d.

De ontmoetingsgroep in de Verbinding in Julianadorp zit nog in de opstartfase. We streven naar 2 dagen openstelling met 8 tot max 10 deelnemers per dag. De ontmoetingsgroep gaat vast op dinsdag van start en de tweede dag zal naar de behoefte van de deelnemers gekozen worden.

Aanmelden kan via de casemanager van Geriant, de WMO van de gemeente, een thuiszorgorganisatie, wijkteam of rechtsreeks bij zorggroep Tellus of Wonen Plus Welzijn. Bezoekers die naar de ontmoetingsgroep willen komen hebben een indicatie nodig die via de WMO, de WLZ of een PGB kan worden ingezet.

Zorggroep Tellus en Wonen Plus Welzijn werken samen en bieden passende ondersteuning aan mensen met dementie en hun mantelzorgers, zodat zij zo lang mogelijk mee kunnen doen en betrokken blijven in hun eigen leefomgeving.
Als u een keer wilt komen kijken dan bent u van harte welkom. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar onderstaande telefoonnummers.

‌Zorggroep Tellus is te bereiken op: 0223 638500. U kunt dan vragen naar Helen van Spijker. Bereikbaar op: maandag en vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur

Wonen Plus Welzijn is te bereiken op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10.00 en 16.00 uur op: 06 82563787.

Wilt u voortaan de VerTellus ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en kom alles over Tellus te weten. 

Gerelateerde items

Nieuws

Zorggroep Tellus ontvangt replica Van Gogh schilderij

25 mei 2023
Aan Jenny van der Wal, vrijwilliger van Zorggroep Tellus, werd woensdag 24 mei 2023 tijdens een feestelijke bijeenkomst met de bewoners een...
Nieuws

Ouderen koken 1.500 liter soep voor aardbevingsslachtoffers

22 februari 2023
Cliënten, vrijwilligers en koks van de Helderse Zorggroep Tellus gaan maar liefst 1.500 liter erwtensoep koken om de slachtoffers van de aardbeving...
Nieuws

Tellus ontvangt PREZO Gouden keurmerk voor locaties De Lichtboei en De Groene Vecht

17 januari 2023
Tellus ontvangt PREZO Gouden keurmerk voor locaties De Lichtboei en De Groene Vecht Op 5 en 6 december jl. is Tellus voorgedragen...

Wilt u voortaan de VerTellus ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en kom alles over Tellus te weten.